Η επιχείρηση μας ξεκίνησε από το 1992 στο χώρο του επίπλου, δημιουργώντας έπιπλα με αισθητική, συνέπεια και με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε κλάδος για την κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και μεσόπορτας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει στο χώρο των φαρμακείων και των καταστημάτων. Όλες οι κατασκευές είναι στη λογική και τη φιλοσοφία της επιπλοποιίας χρησιμοποιώντας υλικά και μηχανισμούς αρίστης ποιότητας .Γίνεται σχεδιασμός και μελέτη του χώρου σε ηλεκτρονική μορφή από έμπειρους σχεδιαστές της επιχείρησης μας.

Ότι σχεδιάζεται… το κατασκευάζουμε.

Όλα λειτουργούν με βάση την ειδική κατασκευή, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στις ανάγκες, την αισθητική και την τελική αποδοχή του πελάτη.

Η τέχνη της ειδικής κατασκευής ….

Προϊόν ειδικής κατασκευής είναι αυτό για το οποίο γίνεται μελέτη ,χωρίς να μας περιορίζει στο σχεδιασμό του η παραγωγική διαδικασία ,παρά μόνο να εξυπηρετήσει ακριβώς τις ανάγκες και την αισθητική των ανθρώπων για τους οποίους προορίζεται .

Η μοναδικότητα του είναι δεδομένη , αφού κάθε φορά σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από διαφορετικά υλικά, χρώματα και σε διαφορετικές διαστάσεις .

Το αποτέλεσμα κάθε φορά μπορεί να είναι τόσο ιδιαίτερο ή τολμηρό όσο το επιτρέπει η ψυχοσύσταση των αγοραστών του .

Είναι η τέχνη να μπορείς να συγκεντρώνεις όλα τα παραπάνω και το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό προϊόν στο οποίο προστίθεται επιπλέον η αξία της διαχρονικότητας ….

Στόχος μας η υλοποίηση κάθε επιθυμίας που οδηγεί στην ΄΄ απόλυτη΄΄ ικανοποίηση!